Sömnpiller

Sömnproblem är ett utbrett problem i dagens samhälle. Fler och fler människor stressar upp sig över jobb, träning, karriären m.m. Stress leder ofta till brist på sömn. Som tur är finns det naturliga läkemedel som vi kan ta för att motverka dålig sömn.

Det finns två olika typer av sömnpiller. Det ena är det som vanligen kallas för just sömnpiller, effekten sitter i hela natten och hjälper mot mer svårartade sömnproblem. Den andra modellen kallas för insomniatabletter och hjälper mot insomningsproblem. Där sitter effekten bara i mellan 30-60 minuter och man slipper en del av de biverkningar som kan uppstå vid användning av sömnpiller.

De biverkningar som är vanligast vid intag av sömnpiller är att man känner sig dåsig på morgonen efter. Flera företag testar nu också sömnpiller på sina medarbetare, detta har bland annat testat inom revisorerna på Revisor Uppsala och Fotograf Göteborg. Upplever du dessa effekter skulle jag rekommendera dig att testa att byta till insomniatabletter. Om det funkar för just dig är insomniatabletter ett mer skonsamt val för kroppen då effekten sitter i en kortare tid.

Man kan köpa sömnpiller på både apoteket och i de flesta naturläkemedelsaffärer. Det behövs inget recept på apoteket och jag skulle rekommendera att man köper sitt sömnmedel där då man får en garanti på att läkemedlet är ordentligt testat och välbeprövat innan man som konsument köper det.